Από τα σήματα καπνού, το ταχυδρομικό περιστέρι και το pony express, στα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία και τελικά στις μέρες μας στα social media! Με τους μεσάζοντες της ενημέρωσης να τείνουν να καταργηθούν οριστικά την ίδια στιγμή που η ροή των ειδήσεων εξελίσσεται σε ολοένα και πιο καταιγιστικούς ρυθμούς, όλοι πλέον, λίγο ή πολύ, δείχνουν να στρέφονται στα κοινωνικά δίκτυα για την ενημέρωση τους. Μια ενημέρωση που χαρακτιρίζεται τόσο από την πολυφωνία της όσο και από την αμεσότητά της. Βλέπεις φωτιά στον ορίζοντα και δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει; "Φωτιά" ή "Πυρκαγιά" στο "See what’s happening right now στο Twitter και θα μάθεις άμεσα! Φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολλά και κάθε ένα από αυτά έχει και την ενδεδειγμένη χρήση, αλλά ο κόσμος δείχνει να έχει καταλήξει στα πλέον διαδεδομένα Facebook και Twitter.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 στο Λονδίνο σε εξέλιξη! Σας ενδιαφέρουν; Και αν ναι, σε ποιο κοινωνικό μέσο θα τους παρακολουθήσετε; Η δική μου πρόταση λέει ξεκάθαρα Google Plus και δείτε στο παρακάτω βίνετο το γιατί:

Φυσικά αυτή είναι μια πρακτική που μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε τρέχον γεγονός, αθλητικό και μη. Και το συμπέρασμα; Τεχνολογικά το Google Plus είναι σε πολλά πράγματα πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα και όσο το ψάχνουμε μαθαίνουμε...


Αρχεία: Κατεβάστε δωρεάν το Google Plus 101 for Local Business

Powered by Tweet to Download